Feb
22
Sat
Radionica: Razigraj svoj preduzetnički duh @ Pančevo
Feb 22 @ 11:00 am – 1:30 pm
Radionica: Razigraj svoj preduzetnički duh @ Pančevo

Na ovoj radionicu testiramo društvenu igru koja promoviše proaktivan pristup mladih i preduzimanje potrebnih koraka za postizanje preduzetničkog cilja i ličnog zadovoljstva.
Igra ima za cilj da učesnike provede kroz uvide u lične vrednosti, veštine i talente, preko spoznaje “šta volite da radite” do toga “šta želite da postignete” – postavljenje ciljeva i kako to da valorizujete.

U toku igre učesnici takođe uče kako da kreativno reše problem, kako da procenjuju i vrednuju ideje. 💡

Prijava putem registracionog linka.

Radionica se realizuje u okviru projekta “Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva“, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira se kroz WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support

Mar
7
Sat
#12 NS Market – Promocija i prodaja hand made proizvoda @ Novi Sad
Mar 7 @ 11:00 am – 7:00 pm
#12 NS Market - Promocija i prodaja hand made proizvoda @ Novi Sad

NS Market u 2020. godinu ulazi pod sloganom “Buđenje”, najavljujući nove, prolećne, proizvode i akcije svojih izlagača i saradnika.

Dvanaesti susret sa malim proizvođačima, kreativcima i inovatorima organizuju u Kulturnoj stanici “Eđšeg”, 7. marta 2020, od 11 do 19 časova.

Takođe, NS Market i u 2020. godini zadržava tradiciju organizovanja dodatnih edukativnih, zabavnih i muzičkih programa namenjenih publici NS Marketa.

NS Market izlagačima nudi:
• Komforan, opremljen izlagački i prodajni prostor;
• Kompletnu logistički podršku koja prati događaje ove vrste;
• Prezentaciju izlagača, proizvoda i usluga i samog događaja na društvenim mrežama;
• Najave i promociju događaja u klasičnim medijima na teritoriji Novog Sada;
• Fotografije i video zapise.

Period ranih prijava traje do 24. januara do 22. februara 2020. godine. U tom periodu izlagačima je omogućena niža cene zakupa izlagačkog prostora. Za hand made proizvode zakup tezge je 2.000 dinara, a za hranu i piće 2.500 dinara. Nakon tog perioda cena se povećava za 500 dinara u obe kategorije.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs ili nas kontaktirati putem telefona 060 533 55 07.
Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni na stranici www.nsmarket.rs