MISIJA

Naša misija je da na internet nebu stvorimo mesto na kojem će sve preduzetnice, početnice i one iskusnije, imati podršku od strane stručnjaka, utehu u vidu priča drugih preduzetnica i priliv energije i znanja kroz informacije o edukacijama i susretima preduzetnika. Verujemo da će naša ideja doprineti unapređenju uloge preduzetnica i njihovog mesta u društvu.

VIZIJA

Naša vizija je da sajt preduzetnice.rs postane sinonim za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost, da preduzetnice koje naiđu na neku prepreku rešenje prvo potraže kod nas. Da budemo sinonim za proverenog partnera, izvor informacija i edukatore.

Osnovni cilj sajta preduzetnice.rs je podizanje kvaliteta informisanost svih preduzetnika. Na prvom mestu preduzetnica. Još jedan od ciljeva je podrška u vidu infomacija, kao i psihološka podrška u kriznim situacijama. Takođe, praćenje novih trendova u poslovanju i prenošenje informacija u vidu obrazovanja i edukacija.

Spomenka Marković Avramov

Spomenka Marković Avramov

Spomenka Marković Avramov, psiholog po profesiji, fotograf po zanimanju i opredeljenju. Supruga i majka dvoje dece. Aktivista, predsednica udruženja Porodični vodič, bloger i ljubitelj rukotvorina. Od najranijeg detinjstva sklona umetnosti, na prvom mestu muzici i književnosti. U slobodno vreme svoju ljubav i talenat najbolje iskazuje kroz fotografiju i pisanje na svom blogu Porodična žena.

Jovana Perković

Diplomirana filozofkinja koja je teorijsku osnovu nagradila brojnim praktičnim znanjima iz oblasti PR-a, marketinga, medija i komunikacije uopšte. Sagledaće svaki biznis, osmisliti odgovarajuću strategiju i sa lakoćom je sprovesti u delo. Beg od stvarnosti traži u epskoj fantastici, Moto GP trkama, kapkejkovima. Kroz blog Jovana subotom pokušava da osnaži ljude u potrazi za poslom.